Välkommen till
skidskolan

BOKA SKIDskola

Några timmar i skidskolan gör underverk för både inspiration och utveckling av teknik. De allra flesta som åker på skidsemester har glädje av att utveckla sin skidåkning. Vi har skidskola för alla nivåer; från små knattar, ungdomar till vuxna som i stort sett aldrig har sett snö, till den som redan kan åka men brottas med rädslor och teknik.

Vi har två skidskolor i Bydalsfjällen. En hittar ni i Bydalen och en vid Dromliften i Höglekardalen. Att gå i skidskola kan handla om allt från att få en första kontakt med snön eller att slipa på en redan bra teknik. Skidskolan är till för alla , oavsett om du är nybörjare eller är mer erfaren. Välj mellan privatlektioner eller i grupp. Skidlärarna i Bydalsfjällen hanterar alla discipliner; alpin skidåkning, snowboard, telemark, längd eller offpist. Välj mellan gruppskidskola eller privatlektioner

VARFÖR skidskola?

Att skidskolan är det självklara valet för de gäster som aldrig tidigare har åkt skidor, det vet vi. Men begreppet skidskola idag, är så mycket mer än så. Vi är en komplett skidskola med instruktörer med lång erfarenhet. En erfaren skidinstruktör hittar ”nyckeln” till utveckling hos varje enskild individ, vilket snabbt gör skidåkningen ännu roligare och utmanande. Det finns alltid saker att slipa på!

Vi erbjuder lektioner i alla discipliner och för alla nivåer från nybörjare till mer avancerade åkare.

BOKA din skidskola i god tid så finns det större möjlighet att välja tider som passar dig bäst.

Alla som går i skidskola och är 8 år eller äldre måste ha ett skipass. 

LADDA DITT SKIPASS HÄR  >

skidskolan i drommen
samling vid dromliften

skidskolan i bydalen
samling i Bydalen